IndiaBizzConsult

Stockholms län

Information

IndiaBizzConsult är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som IndiaBizzConsult finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

IndiaBizzConsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-11-09.

IndiaBizzConsult som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-21. Men sedan 2006-11-09 så har IndiaBizzConsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IndiaBizzConsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6414060.

Nacka arbetar för att verksamheter som IndiaBizzConsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för IndiaBizzConsult. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Rådgivning, stöd, konsultaktiviteter vid affärsutveckling med Indien och därmed förenlig verksamhet såsom upprätta kontakter med agenter i Indien, assistans vid kontakt med indiska myndigheter och assistans vid rekrytering av indisk personal.

Firmatecknare för IndiaBizzConsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IndiaBizzConsult och det är följande personer, Sukhia, Radha Mohan som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för IndiaBizzConsult är 390429-XXXX.