Firma Jan Ramström

Stockholms län

Information

Firma Jan Ramström är ett bolag som finns i Nacka. I Firma Jan Ramström finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ramström, Jan Erik som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Jan Ramström så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Jan Ramström på telefon 08-6403730.

Sjukvårdande verksamhet (läkarmottagning) Konsultuppdrag inom branscherna psykiatri, narkomanvård, narkotikainformation, ungdomsutveckling. Författarskap inom ovan angivna branscher samt skönlitteratur. (manus till film och teater. Romaner)

Idag är Firma Jan Ramström av bolagstypen Enskild firma.

Firma Jan Ramström är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Firma Jan Ramström innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och Firma Jan Ramström är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Jan Ramström så är det följande:

Firma Jan Ramström har 370607-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.