HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är ett av dem. Statusen för HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är att Bolaget är aktivt.

HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är ett Enskild firma och skapades 1994-11-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas ska trivas.

HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Ingenjörs- och konsultverksamhet med inriktning på konstruktion, design, marknadsföring och försäljning av maskinbyggnadsutrustning och de beståndsdelar som i huvudsak baserar sig på hydraulik komponenter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7170237.

.

De som är på något sätt har med HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas är Krutkin, Alfred som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HE Oil & Gas - Hydraulic Equipment in Oil and Gas har 370306-XXXX som sitt organisationsnummer.