FÖRLAGET JUKUDDEN

Stockholms län

Information

310618-XXXX är organisationsnummer för företaget FÖRLAGET JUKUDDEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FÖRLAGET JUKUDDEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som FÖRLAGET JUKUDDEN finns i.

FÖRLAGET JUKUDDEN har varit registrerat sedan 1993-06-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FÖRLAGET JUKUDDEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FÖRLAGET JUKUDDEN är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för FÖRLAGET JUKUDDEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med FÖRLAGET JUKUDDEN så kan ni göra det på telefon genom 08-7171883 eller genom brev på följande adress:

Bokförlag med utgivning av böcker och artiklar med anknytning till stockholms skärgård

Det finns olika personer som har en koppling med FÖRLAGET JUKUDDEN och det är AXELL, ÅKE som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,