BERNDT WICTORSSON KONSULT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och BERNDT WICTORSSON KONSULT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BERNDT WICTORSSON KONSULT är ett av dem. Statusen för BERNDT WICTORSSON KONSULT är att Bolaget är aktivt.

BERNDT WICTORSSON KONSULT är ett Enskild firma och skapades 1980-04-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BERNDT WICTORSSON KONSULT ska trivas.

BERNDT WICTORSSON KONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom området marknadsföring och information

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BERNDT WICTORSSON KONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BERNDT WICTORSSON KONSULT och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med BERNDT WICTORSSON KONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-101125.

.

De som är på något sätt har med BERNDT WICTORSSON KONSULT är Viktorsson, Bernt Willbur Reinford som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BERNDT WICTORSSON KONSULT har 300916-XXXX som sitt organisationsnummer.