STEN-GÖRAN CAMITZ

Stockholms län

Information

260111-XXXX är organisationsnummer för företaget STEN-GÖRAN CAMITZ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STEN-GÖRAN CAMITZ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som STEN-GÖRAN CAMITZ finns i.

STEN-GÖRAN CAMITZ har varit registrerat sedan 1980-02-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för STEN-GÖRAN CAMITZ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

STEN-GÖRAN CAMITZ är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för STEN-GÖRAN CAMITZ är följande:

Vill ni komma i kontakt med STEN-GÖRAN CAMITZ så kan ni göra det på telefon genom 08-7158110 eller genom brev på följande adress:

Produktion av film och televisionsprogram samt teaterverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med STEN-GÖRAN CAMITZ och det är Camitz, Sten Göran som är född 1926 och har titeln Innehavare av enskild firma,