Northstar trade Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Handelsbolag som heter Northstar trade Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Northstar trade Handelsbolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-04-04 så har Northstar trade Handelsbolag varit registrerat. Idag är Northstar trade Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Northstar trade Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till LAKEGATAN 11, 133 41, Saltsjöbaden. Vi ni istället prata med Northstar trade Handelsbolag så kan ni göra det på .

Sushi bar. Byggmaterial, golv, tapet, renoveringar, tillbyggnader, möbler, porslin, nytillverkning av konstföremål. Smycken.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag He, Ning Qian som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, He, Xiang Ning som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Xi, Xiao Min som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Zhou, Yi som är född 1958 och har titeln Prokurist, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Northstar trade Handelsbolag har 969718-1247 som sitt organisationsnummer.