Nacka Frisörerna Handelsbolag

Stockholms län

Information

969712-7604 är organisationsnummer för företaget Nacka Frisörerna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nacka Frisörerna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Nacka Frisörerna Handelsbolag finns i.

Nacka Frisörerna Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nacka Frisörerna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

Nacka Frisörerna Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Nacka Frisörerna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nacka Frisörerna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7184901 eller genom brev på följande adress:
Romansv. 8, 131 40, Nacka

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Nacka Frisörerna Handelsbolag och det är Chamaun, Fifian som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Ercin, Fehime som är född 1982 och har titeln Bolagsman,