Handelsbolaget glasyr

Stockholms län

Information

Handelsbolaget glasyr hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Handelsbolaget glasyr finns. I Nacka så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget glasyr tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Handelsbolaget glasyr har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Handelsbolaget glasyr så kan ni göra det genom att skicka er post till Lillängsv. 57, 131 41, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6611513.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget glasyr har idag 969708-4789 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Johan Larsson, Emil Englund, Mimmi Englund och Susanne Hammarberg gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget glasyr

Multimedial produktion - frilansande webbredaktion.

I Handelsbolaget glasyr så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Englund, Lars Emil som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Englund, Mimmi Sara Maria som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Hammarberg, Susanne Margareta som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Larsson, Karl Johan som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .