dekranz Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Handelsbolag som heter dekranz Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar dekranz Handelsbolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

dekranz Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-27 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-02-08 så har dekranz Handelsbolag varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är dekranz Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med dekranz Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bageribacken 6, 131 71, Nacka. Vi ni istället prata med dekranz Handelsbolag så kan ni göra det på .

Konstnärlig verksamhet inom film, musik, multimedia, teater, litteratur. Research - pre produktion, produktion samt skådespelare och artistiska uppdrag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Eva Dagny som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Waldekranz, Jan Einar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

dekranz Handelsbolag har 969708-2635 som sitt organisationsnummer.