TrollRis Cafe Handelsbolag

Stockholms län

Information

969704-6630 är organisationsnummer för verksamheten TrollRis Cafe Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TrollRis Cafe Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som TrollRis Cafe Handelsbolag finns i.

TrollRis Cafe Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-10-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TrollRis Cafe Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TrollRis Cafe Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för TrollRis Cafe Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med TrollRis Cafe Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6422795 eller genom brev på följande adress:
Trollsjöv. 17, 132 46, Saltsjö-boo

Caférörelse och catering.

Det finns olika personer som har en koppling med TrollRis Cafe Handelsbolag och det är Forsberg, Gun Britt-Marie som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Pålsson, Anna Margareta som är född 1962 och har titeln Bolagsman,