BRACCELLO Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nacka och BRACCELLO Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BRACCELLO Handelsbolag är ett av dem. Statusen för BRACCELLO Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

BRACCELLO Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-08-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BRACCELLO Handelsbolag ska trivas.

BRACCELLO Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musikalisk verksamhet, musikundervisning och konsertverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRACCELLO Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23.

Idag är BRACCELLO Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med BRACCELLO Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7164347.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med BRACCELLO Handelsbolag är Nilsson, Helena Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Olsson, Olof Håkan som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

BRACCELLO Handelsbolag har 969703-1368 som sitt organisationsnummer.