Neglinge Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nacka och Neglinge Konsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Neglinge Konsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Neglinge Konsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Neglinge Konsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-02-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Neglinge Konsult Handelsbolag ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning och uthyrning av fartyg och fritidsbåtar, konsultverksamhet inom företagsledning och företagsutveckling, försäljning av reklam och presentartiklar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Neglinge Konsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-19.

Idag är Neglinge Konsult Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Neglinge Konsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Staffan Hellman ensam..

De som är på något sätt har med Neglinge Konsult Handelsbolag är Hellman, Carl Staffan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Hellman, Eva Ingeborg Elisabeth som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Neglinge Konsult Handelsbolag har 969691-9654 som sitt organisationsnummer.