Nacka Riv/sanering Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nacka Riv/sanering Handelsbolag är ett företag som finns i Nacka. I Nacka Riv/sanering Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Peric, Janja som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Peric, Mato som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nacka Riv/sanering Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nacka Riv/sanering Handelsbolag på telefon 08-7730934.

Bolaget ska utföra rivning, asbetsanering, städning, fönsterputs, golvvård, plattsättning, snickeriarbete och elinstallation samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nacka Riv/sanering Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nacka Riv/sanering Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nacka Riv/sanering Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Nacka Riv/sanering Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nacka Riv/sanering Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Nacka Riv/sanering Handelsbolag har 969691-0570 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.