Mosebacke Media Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nacka och Mosebacke Media Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mosebacke Media Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mosebacke Media Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mosebacke Media Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-09-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mosebacke Media Handelsbolag ska trivas.

Mosebacke Media Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistik, information, fotografering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mosebacke Media Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13.

Idag är Mosebacke Media Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Mosebacke Media Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6151941.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Mosebacke Media Handelsbolag är Gustavsson, Gunnar Bert Ola som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Kristenson, Jorm Lars Magnus som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Mosebacke Media Handelsbolag har 969687-9932 som sitt organisationsnummer.