Positano Handelsbolag

Stockholms län

Information

969686-6111 är organisationsnummer för bolaget Positano Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Positano Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Positano Handelsbolag finns i.

Positano Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-06-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Positano Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Positano Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Positano Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Positano Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-342913 eller genom brev på följande adress:
Idunv. 10, 133 38, Saltsjöbaden

Reklam, formgivning, marknadsföring, försäljning, produktutveckling, programmering och naturlig hälsa. Marknadsföring och försäljning av produkter och tjänster inom alternativ medicin, homeopati (homeopat).

Det finns olika personer som har en koppling med Positano Handelsbolag och det är Adolfsson, Sanna Lena Henrietta som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Johnson, Karl Stefan som är född 1966 och har titeln Bolagsman,