Kombi Måleri Handelsbolag

Stockholms län

Information

Kombi Måleri Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Kombi Måleri Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kombi Måleri Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-03-26.

Kombi Måleri Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-11-28. Men sedan 2002-03-26 så har Kombi Måleri Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stensöv. 3, 138 32, Älta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kombi Måleri Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4803056.

Nacka arbetar för att verksamheter som Kombi Måleri Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kombi Måleri Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bygg och måleri.

Firmatecknare för Kombi Måleri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kombi Måleri Handelsbolag och det är följande personer, Gustafsson, Stefan som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Lähdesmäki, Mikael som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Stoltenberg, Martin som är född 1977 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kombi Måleri Handelsbolag är 969681-9672.