Deli Pac Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Nacka och Deli Pac Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Deli Pac Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Deli Pac Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Deli Pac Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1999-12-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Deli Pac Kommanditbolag ska trivas.

Deli Pac Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av engångsmaterial, såsom servetter, toapapper, ljus, folieformar till restauranger & hotell samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva denna verksamhet på konsultbasis med uppdrag direkt från tillverkare eller importör gentemot grossister samt restauranger & hotell.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Deli Pac Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02.

Idag är Deli Pac Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Deli Pac Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7184764.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Deli Pac Kommanditbolag är Lundin, Mikaela Simona Jenny som är född 1978 och har titeln Komplementär, Lundin, Jenny Linda Sophie som är född 1983 och har titeln Kommanditdelägare, .

Deli Pac Kommanditbolag har 969664-9780 som sitt organisationsnummer.