Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag

Stockholms län

Information

Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-12. Men sedan 1999-01-01 så har Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till P O Hallmans g. 3, 112 69, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7167875.

Nacka arbetar för att bolag som Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsult och catering inom storhushållsbranschen.

Firmatecknare för Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag och det är följande personer, Berglund, Karin Elisabet som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Gummesson, Gun Åsa Karina som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kostekonomerna Gummeson & Berglund Handelsbolag är 969657-1695.