Dantai Development Handelsbolag

Stockholms län

Information

Dantai Development Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Dantai Development Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dantai Development Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Dantai Development Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-12-17. Men sedan 1999-01-01 så har Dantai Development Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strandpromenaden 12 A, 131 50, Saltsjö-duvnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dantai Development Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7164560.

Nacka arbetar för att bolag som Dantai Development Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dantai Development Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom företags-, marknads- och organisations- utveckling samt utbildning inom dessa områden.

Firmatecknare för Dantai Development Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Tommy Sjöstrand..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dantai Development Handelsbolag och det är följande personer, Sjöstrand, Daniel Nils Herman som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Sjöstrand, Glenn Tommy som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Sjöstrand, Mikael Carl Manuel som är född 1980 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Dantai Development Handelsbolag är 969655-7090.