Wefix Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Handelsbolag som heter Wefix Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Wefix Handelsbolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Wefix Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-07-16 så har Wefix Handelsbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Wefix Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Wefix Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Drabantv. 43, 132 47, Saltsjö-boo. Vi ni istället prata med Wefix Handelsbolag så kan ni göra det på 08-7158065.

Vara en förmedlande informationsbyrå inom besöksnäringen som rådgivande part i nätverks- och mfgfrågor till företag och andra organisationer. Boka paketarrangemang, restauranger, hotell, guider och events för både privat- och företagskunder inom Stockholms- regionen, kunna i viss mån själva paketera och sälja evenemang direkt till kund, bedriva sjötransporter för passagerare samt gods.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karmann, Lena Margareta som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Karmann, Ulf Alexander Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Wefix Handelsbolag har 969640-7742 som sitt organisationsnummer.