Ilog ADB Konsulter Handelsbolag

Stockholms län

Information

969638-3307 är organisationsnummer för bolaget Ilog ADB Konsulter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ilog ADB Konsulter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Ilog ADB Konsulter Handelsbolag finns i.

Ilog ADB Konsulter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-04-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ilog ADB Konsulter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ilog ADB Konsulter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Ilog ADB Konsulter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ilog ADB Konsulter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7183140 eller genom brev på följande adress:
Berghemsv. 30, 133 37, Saltsjöbaden

Konsultverksamhet inom databranschen såsom utveckling av eget administrativt paket,försäljning och installation av datorer och programvara, anpassning av egna systenmet efter kunders önskemål.Elektronikkonstruktioner såsom WC-myntautomater. Programutveckling för internetbaserade system. Programmeringsuppdrag, syste mutformning och projektledning av datasystem.

Det finns olika personer som har en koppling med Ilog ADB Konsulter Handelsbolag och det är Garelius, Claes-Göran Henrik som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Garelius, Ingrid Christina som är född 1944 och har titeln Bolagsman,