Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag

Stockholms län

Information

969637-2268 är organisationsnummer för företaget Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag finns i.

Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-04-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7153890 eller genom brev på följande adress:
ORMINGEPL 3, 132 30, Saltsjö-boo

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Herrfrisering L Aura o L Jored Handelsbolag och det är Aura, Leena Hellevi som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Jored, Lissy Elisabet som är född 1943 och har titeln Bolagsman,