LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag är en verksamhet som finns i Nacka. I LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skymbäck, Gudrun Elisabet som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Skymbäck, Sven Lennart som är född 1930 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag på telefon 08-7155734.

Konsultverksamhet inom energibranschen.

Idag är LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

LSK, Lennart Skymbäck Konsult Handelsbolag har 969625-3732 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.