Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag

Stockholms län

Information

Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag finns. I Nacka så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag har haft sedan 2005-01-27. Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Saltsjöbadsv. 41 B, 131 50, Saltsjö-duvnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7163485.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag har idag 969624-2529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Göran Fredriksson och Agneta Krantz Fredriksson var för sig. är den som för stunden ansvarar för Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag

Konsulter inom arbetspsykologi, (IT) såsom datanätverk, produktion och distribution av värmeenergi och ekonomi.

I Organisationspsykolog Agneta Krantz- Fredriksson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Annika Elisabet som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Björn August som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Göran Bertil som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Krantz Fredriksson, Agneta Elisabet som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .