Läkarna Klerck Linder Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nacka och Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-01-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Läkarna Klerck Linder Handelsbolag ska trivas.

Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Läkar- och föreläsnings tjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Läkarna Klerck Linder Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Läkarna Klerck Linder Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7160592.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Läkarna Klerck Linder Handelsbolag är Klerck Linder, Susanne Birgitta som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Linder, Bengt Axel Rickard som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Läkarna Klerck Linder Handelsbolag har 969622-4972 som sitt organisationsnummer.