Björknäs Spel och Service Handelsbolag

Stockholms län

Information

Björknäs Spel och Service Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Björknäs Spel och Service Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Björknäs Spel och Service Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Björknäs Spel och Service Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-08-23. Men sedan 1995-01-01 så har Björknäs Spel och Service Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björknäs Torg 13, 132 40, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björknäs Spel och Service Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7158480.

Nacka arbetar för att verksamheter som Björknäs Spel och Service Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Björknäs Spel och Service Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Handel med tobak och spel, samt försäljning av biljetter för evenemang, lokala resor och fjärresor, samt paketservice.

Firmatecknare för Björknäs Spel och Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björknäs Spel och Service Handelsbolag och det är följande personer, Hjelmberg, Anders Leif Marcus som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Hjelmberg, Jan-Erik som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Hjelmberg, Lisa som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Björknäs Spel och Service Handelsbolag är 969617-2189.