PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag

Stockholms län

Information

969601-6865 är organisationsnummer för verksamheten PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag finns i.

PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-01-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-242640 eller genom brev på följande adress:
Kvarnsjöv. 5, 132 39, Saltsjö-boo

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med PK Produkter Petter Kvarnfors Handelsbolag och det är Kvarnfors, Anna Lillemor som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Kvarnfors, Jan Petter som är född 1967 och har titeln Bolagsman,