CANTETOS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nacka och CANTETOS HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CANTETOS HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för CANTETOS HANDELSBOLAG är att Bolaget är inaktivt.

CANTETOS HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1993-02-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som CANTETOS HANDELSBOLAG ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikproduktioner, eget framträdande samt uthyrning av studio och intrument. Royalty på böcker samt konsultverksamhet inom bla. karriärplanering, utbildning, kurser för blivande pensionärer även konsult inom organisation och ledarskap samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CANTETOS HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är CANTETOS HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med CANTETOS HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7489975.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med CANTETOS HANDELSBOLAG är Jürisoo, Mart Joakim som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Vegh Jürisoo, Susann som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

CANTETOS HANDELSBOLAG har 916643-0414 som sitt organisationsnummer.