Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag

Stockholms län

Information

916640-5481 är organisationsnummer för bolaget Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Nacka som är den kommunen som Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag finns i.

Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-04-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8962269 eller genom brev på följande adress:
Fyrspannsv. 51, 131 48, Nacka

Konsultverksamhet inom byggprojektering och foto. Hårvård och handel med hantverksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stil & Form Konsult i Nacka Kommanditbolag och det är Fryk, Susanna Kristina som är född 1971 och har titeln Komplementär, Fryk, Siv Eivor Gerda som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Fryk, Siv Eivor Gerda som är född 1943 och har titeln Prokurist,