Klarhet Ledarskap Handelsbolag

Stockholms län

Information

916640-1340 är organisationsnummer för företaget Klarhet Ledarskap Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klarhet Ledarskap Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Klarhet Ledarskap Handelsbolag finns i.

Klarhet Ledarskap Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-01-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klarhet Ledarskap Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Klarhet Ledarskap Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Klarhet Ledarskap Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Klarhet Ledarskap Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7183003 eller genom brev på följande adress:
Vargungev. 10, 131 50, Saltsjö-duvnäs

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom organisation och marknadsstrategi samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klarhet Ledarskap Handelsbolag och det är Heyman, Barbara Frances som är född 1919 och har titeln Bolagsman, Schüldt, Nils Olof som är född 1943 och har titeln Bolagsman,