BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG är en verksamhet som finns i Nacka. I BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är BARTELIUS, LENA ELISABETH som är född 1955 och har titeln Komplementär, Ivarsson, Tore Lennart som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG på telefon 08-7173700.

Fastighetsmäklare

Idag är BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG innehar ej F-skattsedel och BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; ELISABETH BARTELIUS ENSAM

BARTELIUS MÄKLARE KOMMANDITBOLAG har 916635-6809 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.