UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Nacka. I UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mikaelsson, Lars Mikael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Mikaelsson, Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG på telefon 08-7733280.

Konsultverksamhet inom databranschen

Idag är UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

UDOX SYSTEMUTVECKLING HANDELSBOLAG har 916635-0968 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.