Livsrum Land & Hav Handelsbolag

Stockholms län

Information

916629-7045 är organisationsnummer för verksamheten Livsrum Land & Hav Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livsrum Land & Hav Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Livsrum Land & Hav Handelsbolag finns i.

Livsrum Land & Hav Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-04-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livsrum Land & Hav Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

Livsrum Land & Hav Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för Livsrum Land & Hav Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Niclason, Ingrid Anita

Vill ni komma i kontakt med Livsrum Land & Hav Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5729966 eller genom brev på följande adress:
Neglingev. 47, 133 34, Saltsjöbaden

Fastighetsförmedling, förmedling av jord- och skogsbruk, skärgårdställen och öar. Homestaging såsom uppfräschning av befintliga hem inför en försäljning samt inredning med möbler och dekoration samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livsrum Land & Hav Handelsbolag och det är Niclason, Ingrid Anita som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Niclason, Lars Thomas Bruno som är född 1959 och har titeln Bolagsman,