Lolag Handelsbolag

Stockholms län

Information

916608-8998 är organisationsnummer för verksamheten Lolag Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lolag Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nacka som är den kommunen som Lolag Handelsbolag finns i.

Lolag Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-12-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lolag Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Lolag Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för Lolag Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med Lolag Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-831625 eller genom brev på följande adress:
Trumpetarev. 19, 133 34, Saltsjöbaden

Konsultverksamhet inom juridik, upphovsrätt, rättsliga- och laboratoreutredningar samt information och utbildning inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Lolag Handelsbolag och det är GUSTAFSSON, MAUD LOUISE som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Bolagsman,