LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Handelsbolag som heter LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter som liknar LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1985-11-14 så har LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG varit registrerat. Idag är LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Pålnäsv. 29, 133 33, Saltsjöbaden. Vi ni istället prata med LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 08-7176151.

Läkar- och tandläkarmottagning

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag WIBOM, CAMILLA BIANCA som är född 1944 och har titeln Bolagsman, WIBOM, CLAES GUSTAF BERTILSSON som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

LÄKAR- OCH TANDLÄKARMOTTAGNINGEN CLAES WIBOM & CO HANDELSBOLAG har 916608-5572 som sitt organisationsnummer.