AAA Goaltending Sweden

Stockholms län

Information

AAA Goaltending Sweden hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där AAA Goaltending Sweden finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. AAA Goaltending Sweden tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket AAA Goaltending Sweden har haft sedan 2005-09-22. AAA Goaltending Sweden har funnits sedan och 2005-09-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AAA Goaltending Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-7207640.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

AAA Goaltending Sweden har idag 860111-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AAA Goaltending Sweden

Idrottsutövning - Målvaktsträning i alla åldrar och på alla nivåer. Samhällsvetenskaplig flrskning och utveckling - Statistisk bearbetning.

I AAA Goaltending Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhman, Jan Eerik som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .