BITEN av Leijonhufvud

Stockholms län

Information

800422-XXXX är organisationsnummer för företaget BITEN av Leijonhufvud. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BITEN av Leijonhufvud är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som BITEN av Leijonhufvud finns i.

BITEN av Leijonhufvud har varit registrerat sedan 2004-04-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för BITEN av Leijonhufvud så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

BITEN av Leijonhufvud är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för BITEN av Leijonhufvud är följande:

Vill ni komma i kontakt med BITEN av Leijonhufvud så kan ni göra det på telefon genom 070-9102863 eller genom brev på följande adress:

Catering, servering och fest konsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med BITEN av Leijonhufvud och det är Leijonhufvud Ringborg, Ylva Elsa S U som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,