Konserv IT

Stockholms län

Information

Konserv IT hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Konserv IT finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Konserv IT tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Konserv IT har haft sedan 2007-02-08. Konserv IT har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Konserv IT så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-2452946.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Konserv IT har idag 800115-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Konserv IT

Konsultverksamhet inom hård- och mjukvara med inriktning på digitalfoto och efterberarbetning. fotografering av händelser av intresse såsom bröllop, mottagningar, konferanser.

I Konserv IT så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Salomonsson, Per Anders som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .