Illuna - naturvetenskaplig illustration

Stockholms län

Information

770219-XXXX är organisationsnummer för företaget Illuna - naturvetenskaplig illustration. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Illuna - naturvetenskaplig illustration är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Illuna - naturvetenskaplig illustration finns i.

Illuna - naturvetenskaplig illustration har varit registrerat sedan 2004-02-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Illuna - naturvetenskaplig illustration så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

Illuna - naturvetenskaplig illustration är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Illuna - naturvetenskaplig illustration är följande:

Vill ni komma i kontakt med Illuna - naturvetenskaplig illustration så kan ni göra det på telefon genom 070-4188573 eller genom brev på följande adress:

Illustration, grafisk design, multimedia såsom utformning, programmering, illustrationer & animationer av multimediala produkter såsom CD-rom med ljud bild text. Konstnärlig verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Illuna - naturvetenskaplig illustration och det är Tomasson, Lotta Matilda Magdalena som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,