Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för.

Stockholms län

Information

Föreningen har som mål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att medlemmarna har sina barn i förskolan och att även på detta sätt verka för Waldorfpedagogikens spridning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Nacka så är Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1997-06-06 så skapades Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. och verksamheten är har F-skattsedel Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. har haft det sedan 1997-01-01.

769602-2628 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 08-7478986 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Anna Christina Mathilda -Kanerva, Harri Juhani

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föreningen för Waldorfpedagogik i Nacka Kommun Ek. för. är Berg, Anna Christina Mathilda som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kanerva, Camilla Cecilia som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kanerva, Harri Juhani som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Neeser, Bruno Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Solem, Karin Charlotta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, .