Human Process

Stockholms län

Information

761017-XXXX är organisationsnummer för bolaget Human Process. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Human Process är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Human Process finns i.

Human Process har varit registrerat sedan 2004-06-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Human Process så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Human Process är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Human Process är följande:

Vill ni komma i kontakt med Human Process så kan ni göra det på telefon genom 070-7267027 eller genom brev på följande adress:

Psykoterapi, parterapi, kurser och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Human Process och det är Mebius, Jens Viking som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,