Drömhem Homestaging & Dekor

Stockholms län

Information

750125-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Drömhem Homestaging & Dekor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drömhem Homestaging & Dekor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Drömhem Homestaging & Dekor finns i.

Drömhem Homestaging & Dekor har varit registrerat sedan 2005-05-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drömhem Homestaging & Dekor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Drömhem Homestaging & Dekor är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för Drömhem Homestaging & Dekor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Drömhem Homestaging & Dekor så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Homestaging, dvs styling av bostäder inför försäljning. Dekor. Skyltning och festdekor.

Det finns olika personer som har en koppling med Drömhem Homestaging & Dekor och det är Ahlholm, Anna-Maria som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,