Irma Hummel Garden Design

Stockholms län

Information

Irma Hummel Garden Design är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Irma Hummel Garden Design finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Irma Hummel Garden Design är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-12-11.

Irma Hummel Garden Design som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-08-31. Men sedan 2009-01-03 så har Irma Hummel Garden Design varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Irma Hummel Garden Design så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8318518.

Nacka arbetar för att bolag som Irma Hummel Garden Design ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Irma Hummel Garden Design. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Trädgårdsdesign: design av trädgårdar, parker, grönområden, bostadsområden, allmänna och privata. Ritningar, skisser, projektledning. Konsultationer. Osv Blomsterdekorationer: dekorationer och uppsättningar till årets olika högtider, fester, bröllop, begravning, dop etc. Innovationer: förbättringar av olika föremål Import: import och försäljning av ekologiskt hantverk bl a, men ej begränsat till, klädesplagg, träföremål, handväskor, knappar, halsdukar, bijouteri av kohorn och silver.

Firmatecknare för Irma Hummel Garden Design är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Irma Hummel Garden Design och det är följande personer, Hummel, Irma Susanne som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Irma Hummel Garden Design är 740520-XXXX.