Form. Jeanette Frykberg

Stockholms län

Information

Form. Jeanette Frykberg hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Form. Jeanette Frykberg finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Form. Jeanette Frykberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Form. Jeanette Frykberg har haft sedan 2002-02-04. Form. Jeanette Frykberg har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Form. Jeanette Frykberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7173561.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Form. Jeanette Frykberg har idag 730427-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Form. Jeanette Frykberg

Inredare och dekoratör på butik, kontor och hem. Filmproduktion som koordinator, produktionsledning. Import av möbler. Cateringverksamhet av mat. Caféverksamhet.

I Form. Jeanette Frykberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frykberg, Jeanette Marita Sofia som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .