Rådskäret

Stockholms län

Information

720809-XXXX är organisationsnummer för företaget Rådskäret. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rådskäret är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Rådskäret finns i.

Rådskäret har varit registrerat sedan 2004-09-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rådskäret så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

Rådskäret är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Rådskäret är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rådskäret så kan ni göra det på telefon genom 070-5558521 eller genom brev på följande adress:

Affärskonsultation, verksamhetsutveckling. Försäljning av programvara.

Det finns olika personer som har en koppling med Rådskäret och det är Lindgren, Erik Mattias som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,