Snickare Stefan Hård

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och Snickare Stefan Hård är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snickare Stefan Hård är ett av dem. Statusen för Snickare Stefan Hård är att Bolaget är aktivt.

Snickare Stefan Hård är ett Enskild firma och skapades 2007-02-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snickare Stefan Hård ska trivas.

Snickare Stefan Hård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Snickerier, renovering, om- och tillbyggnad kommer bedrivas av bolaget samt viss konsultation och försäljning av slöjdprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snickare Stefan Hård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Snickare Stefan Hård och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Snickare Stefan Hård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3617674.

.

De som är på något sätt har med Snickare Stefan Hård är Hård, Stefan Owe som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snickare Stefan Hård har 720418-XXXX som sitt organisationsnummer.