JG Faktor

Stockholms län

Information

711103-XXXX är organisationsnummer för företaget JG Faktor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JG Faktor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som JG Faktor finns i.

JG Faktor har varit registrerat sedan 1996-04-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JG Faktor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

JG Faktor är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för JG Faktor är följande:

Vill ni komma i kontakt med JG Faktor så kan ni göra det på telefon genom 08-7170336 eller genom brev på följande adress:

Måleriarbeten, ventilation, plattsättning.

Det finns olika personer som har en koppling med JG Faktor och det är Gustafsson, Rolf Jonas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,