Duvnäs måleri & service

Stockholms län

Information

710123-XXXX är organisationsnummer för företaget Duvnäs måleri & service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Duvnäs måleri & service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Duvnäs måleri & service finns i.

Duvnäs måleri & service har varit registrerat sedan 2000-03-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Duvnäs måleri & service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

Duvnäs måleri & service är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Duvnäs måleri & service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Duvnäs måleri & service så kan ni göra det på telefon genom 070-7883144 eller genom brev på följande adress:

Målning och tapetsering, renovering av lägenheter samt hus, slipning och lackering av golv.

Det finns olika personer som har en koppling med Duvnäs måleri & service och det är Pettersson, Erik Stefan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,