Mia Wahlgren Konsultbyrå

Stockholms län

Information

700228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mia Wahlgren Konsultbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mia Wahlgren Konsultbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Mia Wahlgren Konsultbyrå finns i.

Mia Wahlgren Konsultbyrå har varit registrerat sedan 2002-11-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mia Wahlgren Konsultbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Mia Wahlgren Konsultbyrå är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för Mia Wahlgren Konsultbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mia Wahlgren Konsultbyrå så kan ni göra det på telefon genom 08-7732757 eller genom brev på följande adress:

VVS konsult, muljö och klimat projektering, CAD konsulttjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Mia Wahlgren Konsultbyrå och det är Wahrling, Mia Elisabeth som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,